Resultaten voor bodima kelderdichting

bodima kelderdichting
bodima kelderdichting
Een realisatie van indito! Kelderdichting Opstijgend vocht. ADV-Works is reeds 3 generaties gespecialiseerd in het waterdicht maken van kelders en ondergrondse constructies en oplossen van opstijgend vocht problemen. CONTACT OPNEMEN OFFERTE AANVRAGEN. ADV-Works maakt jouw kelder of ondergronds constructie waterdicht.
Gevelwerken, kelderdichting, Aalter, Gent Bodima.
Bodima: gevelwerken en kelderdichting. De firma Bodima, gevestigd in Aalter, Gent, Oost-Vlaanderen, is één van de enige in België die u een totaalpakket kan aanbieden op het gebied van waterdichtingswerken en gevelwerken zoals kelderdichting, injectiewerken, gevelreiniging, gevelbepleistering, voegwerken, betonreparatie, gevelschilderwerken en optrekkend vocht. Lees verder
aldiva-works.be
Gevelwerken, kelderdichting, Zandhoven, Antwerpen Bodima.
VRAAG UW OFFERTE. BEZOEK ONZE WEBSITE. GEVELWERKEN KELDERDICHTING DOOR BODIMA IN ZANDHOVEN ANTWERPEN. Bodima: gevelwerken en kelderdichting. De firma Bodima, gevestigd in Zandhoven, Antwerpen, is één van de enige in België die u een totaalpakket kan aanbieden op het gebied van diverse renovatie- en restauratietechnieken of gevelwerken zoals kelderdichting, injectiewerken, gevelreiniging, gevelbepleistering, voegwerken, betonreparatie, gevelschilderwerken en optrekkend vocht.
Bodima: Vochtspecialist sinds meer dan 50 jaar Vochtbestrijding-gids.
Bodima staat sinds 1961 bekend om zijn unieke en succesvolle waterdichting van kelders, het zogenaamde Bodima-procedé. Met twee vestigingen in België en één in Nederland groeide het bedrijf in 40 jaar uit tot dé specialist in vochtbestrijding. Bodima geniet een uitstekende reputatie. Wat maakt deze vochtbestrijder zo bijzonder? We gingen op zoek naar het geheime ingrediënt van het succes van de Bodima vochtbehandelingen. Bodima: Vocht in uw woning is niet langer een probleem. Bodima: Het geheim achter het succes in vochtbestrijding. Wens je advies van verschillende vochtspecialisten? Bodima: Vocht in uw woning is niet langer een probleem. Vraag je GRATIS vochtdiagnose aan. Bodima is bekend geworden met het waterdicht behandelen van kelders volgens het Bodima-procedé, een waterdicht bepleisteringssysteem. Het bedrijf zette de voorbije jaren stevig in op vochtbestrijding en mag zich intussen dé vochtspecialist bij uitstek noemen. Bodima bestrijdt vocht op het hoogste niveau en is gespecialiseerd in volgende werken.: Kelderdichting: Naast gemetselde kelders kan u bij Bodima ook terecht voor het waterdicht behandelen van ondergrondse garages, wanden van zwembaden, lift- en regenwaterputten.
Kelder waterdicht maken Kelderdichting.
Zo zijn er verschillende manieren om te zorgen voor kelderafdichting die wij voor u kunnen verzorgen. Zelf een kelderlekkage reparatie uitvoeren. Het is eventueel mogelijk om van vochtbestrijding een doe het zelf project kelder waterdicht maken. Bison Waterdicht maken. Naden / kieren afdichten. Doe ideeën op. Meer op bison.nl. Lijm Kitadviseur Altijd het juiste lijm en kitadvies binnen handbereik. Bison op TV Eigen Huis Tuin, Woontips en KnutselTV. Stappenplannen Stap voor stap uitgelegd hoe je een klus kunt aanpakken. Iedereen heeft weleens last van een dakgoot die lekt, naden of kieren waar water doorheen komt of een keldermuur die vochtig is. Er zijn verschillende manieren om grote en kleine oppervlakken waterdicht te maken. Zowel binnen als buiten. Maak kennis met Rubber Seal Maak kennis met Grizzly Tape. Kimnaden waterdicht maken. Lekkages in de badkamer of kelder zijn te voorkomen, door te zorgen dat de onderliggende voegen tussen de wanden en de vloer kimnaden waterdicht zijn. Maar ook de wanden en vloeren zelf zijn waterdicht te maken met Bison Rubber Seal. Kelder waterdicht maken Bodima B.V.
Hoe plaatst men roofing tegen een kelder? BouwInfo.
Cementeren en beteren is zeker niet slecht, zo deden wij het ook. Maar zorg wel voor een bezettingslaag langs de binnenzijde. Bij ons is de firma Bodima uit Zandhoven de kelder langs binnen komen bezetten. 3 lagen waterdichte cementmortels over elkaar.
Kelderdichting gezocht - Vochtbestrijding.
Muur opnieuw voegen na vochtproblemen. Zelf kelder waterdicht maken. kelder dichten tips. Kelderdichting gezocht - Vochtbestrijding. Kelderdichting gezocht DAN ZIT JE HIER GOED! Bescherm uw huis tegen vochtproblemen en bel ons voor een analyse. Het standaard Bodima-Procedé bestaat uit een drietal mortellagen op de wanden en tweetal op de vloer. De unieke samenstelling van de verschillende mortellagen wordt bereikt door de verhouding van schoon rijnzand, cement en speciale waterdichtingsproducten. Door een chemische reactie worden in de capillaire poriën onoplosbare kristallen gevormd die de waterdichting garanderen. Het Bodima-Procedé is uitermate geschikt voor het waterdicht bepleisteren van gemetselde bestaande kelders van binnenuit passieve zijde, maar kan tevens aan de buitenzijde actieve zijde van constructies worden aangebracht. Oude bestaande kelders, gewelfkelders, kunnen op een ambachtelijke wijze doch met moderne technieken weer onder volledige 10 jarige garantie worden gedicht. De waterdichting volgens het Bodima-Procedé voldoet aan de norm PTV 500 klasse 4.2.8 en draagt het predikaat drinkwaterkwaliteit WTC dus toepasbaar in drinkwatervoorzieningen, zwembaden, vijvers e.d. De voorbereidingen van de ondergrond die nodig zijn en de te ondernemen acties zullen tijdens een vrijblijvende inspectie door BODIMA uitgevoerd worden.
Dichten kelder Vochtbestrijdingsadvies.
Kelderdichting: Oorzaken, Mogelijke oplossingen Kostprijs. Bijkomende voordelen zijn een verlaging van de energiefactuur en eventueel een extra leefruimte in de woning. Om een kelder te dichten zijn er verschillende mogelijkheden en gradaties. Welke methode de voorkeur geniet hangt grotendeels af van hoe je de kelder gebruikt of wil gebruiken. Kelder waterdicht maken? Tips meer over kelderafdichting. In een bestaande woning is het echter ook mogelijk om de kelder vochtvrij te houden. Hieronder volgen een aantal doe het zelf opties. Scheuren en gaten dichten. Het is belangrijk dat u alle scheuren en gaten dicht. Dit doet u met een vulmiddel zoals een waterdichte mortel. Kelderafdichting aan de binnenzijde Köster Afdichtingssystemen. Met dit unieke 3 lagen systeem om een kelder waterdicht te maken kan tegen de waterdruk in afgedicht worden, zelfs bij stromend water en doorbraken. Het systeem bestaat uit mortels die zich op de kelderwand vergerendelen door een onderlinge reactie. Kelder waterdicht maken Bodima B.V.
Kelderdichting - Bodima B.V.
Afdichten van kabel-/buisdoorvoeringen. Indien er tijdens de bouw van een kelder, ondergrondse constructie, geen rekening is gehouden met het op een correcte manier afdichten van kabel- en buisdoorvoeringen heeft BODIMA de technieken in huis om zelfs onder waterdruk deze te dichten.

Contacteer ons