Resultaten voor siloxanen gevel

siloxanen gevel
Gevel impregneren: voor- en nadelen, prijzen per m2 en aandachtspunten.
De gevel impregneren mag dan wel een methode zijn om doorslaand vocht op te lossen of te vermijden, het is geen garantie op het wegwerken of uitblijven van vochtproblemen. Met deze techniek kan je bijvoorbeeld opstijgend vocht niet oplossen; dit komt via de ondergrond in de muur terecht en verspreidt zich dan verder in de muur.
siloxanen gevel
Zoek productresultaten voor Mapei.
Kleurloos, waterafstotend impregneermiddel met zeer hoge prestaties op basis. Kleurloos, waterafstotend impregneermiddel op basis van silanen en siloxanen in een wateremulsie. TECHNISCHE GEGEVENS: Vorm: vloeistof. Volumieke massa EN ISO 2811-1 g/cm.: Kleurloos, waterafstotend impregneermiddel op basis van silanen en siloxanen in.
siloxanen gevel
Gevelcoating - vochtigheid.
TECHNICRYL SILOXAAN D2 is een waterafstotende acrylverf met satijnglans voor gevels; het kan versterkt worden door toevoeging van een dosis GECONCENTREERD PARELVORMEND ADDITIEF aan de laatste laag. TECHNICRYL SILOXAAN D2 is een acrylterpolymeer, versterkt met een siloxaanhars, in waterige fase.
steenstrips
123 vochtbestrijding - Milieuvriendelijke en duurzame impregneermiddelen.
Kortom vochtbestrijding is een win win situatie voor u en uw huis. Onze vochtbestrijdingsmiddelen zijn uitgekiende mixen van verschillende vormen van silicium zoals silicaten, silanen, siliconaten en siloxanen enwater. Deze beton en steen sealers impregneermiddelen zijn 100 milieuvriendelijk, geheel kleurloos én geurloos.
Hydrofobering Van Lierop.
Het kan noodzakelijk zijn eerst de beschadigde voegen en scheuren te herstellen om vervolgens de gevel te reinigen.Die gevel reinigen gebeurt eenvoudig met water onder druk of een uiterst geavanceerd nat-straal-systeem. Chemische toevoegingen in deze methoden zijnnagenoeg uitgebannen en zijn dus kind- en milieuvriendelijk.Onder invloed van weer en wind en UV straling neemt het hydrofoob effect met de jaren af.
Hydrofuge, waterdichtmaken van de muren.
Aanbrengen gebeurt tot het punt van verzadiging en zal, afhankelijk van de ondergrond, één of meerdere malen herhaald moeten worden. Wanneer u uw gevel door Comfort Cleaning laat impregneren, kunt u er vanuit gaan dat uw gevel heel lang mooi en goed geconserveerd blijft.
TECHNICRYL SILOXAAN - Pierre et Sol.
Bescherming gekleurde gevel - Peintue waterdicht. Sorry, is dit product momenteel niet langer te koop op de site www.pierreetsol.com, omdat de samenleving TECHNICHEM praktijk prijzen hoger in Frankrijk dan in België, dat Pierre en grond is gevestigd in België, het exclusieve producten die we geen toegang tot de delen hebben terwijl het geldt niet voor online verkoop, zou hebben.TECHNICHEM weigert te verkopen ons hun productie terwijl we nooit commerciële en boekhoudkundige problemen hebben.
Gevel villa te Knokke - SDAD bv.
Gevel villa te Knokke. Van onze klant Bouw Id kregen we het vertrouwen de schilderwerken te mogen uitvoeren van deze villa te Knokke. Deze woning is nieuw opgetrokken en werd deels in baksteen, deels in een houten gevelbekleding uitgevoerd. De combinatie van het lichte kleur RAL 9016 met het zwarte schrijnwerk zorgt voor een karaktervol, charmant en modern geheel.

Contacteer ons