Resultaten voor dakwerken de kort geel

dakwerken de kort geel
Algemene dakwerken en timmerwerken - Dakwerken Van Gorp te Geel.
Dakwerken Van Gorp uit Geel is reeds jaren specialist op gebied van kwalitatieve dakwerken. Wij werken steeds volgens de hoogste standaarden, en enkel met de betere materialen. Omdat het aanleggen of renoveren van uw nieuwe dak u een levensduur van tientallen jaren moet kunnen bieden, werken wij enkel met een eigen team van professionele dakwerkers, en kan u beroep doen op onze know-how en materiaalkennis. Dakwerken Van Gorp levert een totaalproject af: wij voorzien uiteraard de dakwerken of roofing voor platte daken, EPDM, maar ook alle timmerwerken, zinkwerken en koperwerken. Eén van onze specialiteiten is een dakrenovatie, waarbij we uw dak volledig vernieuwen, met een minimum aan overlast en budget, en een maximum aan resultaat! Voor alle vragen, neem gerust contact via onze contactpagina, of vraag meteen een offerte! Dakwerken Van Gorp bvba. T 32 0 14 70 06 13.
keyboost.vlaanderen
Dakwerken Geel - Prijs - Mogelijkheden.
Een zeer aantrekkelijke en moderne vorm van dakbedekking die ook nog eens meer ruimte creëert in het huis. Voor deze dakwerken in Geel zijn er gemeenten die gebogen daken niet toestaan, Dakwerken VK kan u meer informatie geven over de mogelijkheden.
Dakwerker Geel Geudens Willy.
Toon menu Dakwerken. OK Uitgebreid zoeken. Uw bedrijf publiceren. Dakwerker Geel - Geudens Willy. Vraag een offerte. Vakgebieden: dakwerker, gevelbekleding. Geudens Willy contacteren. Ik wil een offerte. Leeftijd van woning. Jonger dan 5 jaar. Ouder dan 5 jaar. 400 resterende tekens.
DE KORT BVBA Vlan Geel Openingsuren.
Bellen Contacteren Kaart. Elsum, - 2440 Geel, België Contacteren 32 14 58 87 18 www.dakwerken-dekort.be Er ontbreekt enige informatie? Is deze handelszaak gesloten? Eigenaar van dit bedrijf? Neem uw handelszaak op om al uw informatie aan te passen, de meningen te beantwoorden, en nog meer! Neem deze handelszaak op! DE KORT BVBA biedt momenteel geen promotie of kortingen op VLAN.
De Kort Uw ervaren gids in dakwerken en torenwerken!
Aannemer De Kort is uw ervaren gids voor dak- en torenwerken. Ons vakmanschap staat garant voor een perfect afgewerkt dak. Ons bedrijf levert zijn diensten zowel bij nieuwbouw als bij renovatie. Ons team van vakmannen m ét meewerkend patroon zorgt voor de nodige dakwerken en dakbedekking met pannen, leien en roofing. Zowel voor platte als hellende daken. Wij gebruiken natuurleien en kunstleien, pannen, lood-, zink- en koperwerken. Wij voeren waterdichting met roofing of met kunststoffen uit. Ook voor gevelbekledingen en verkoop van dakbedekkingsmaterialen kan u bij ons terecht. Uw ervaren vakman tot uw dienst! U wilt graag meer informatie? Vraag ons om advies en een GRATIS OFFERTE op maat. We helpen u graag verder. Daarnaast zijn wij een ERKEND AANNEMER VOOR DE PLAATSING VAN ISOLATIE. Wij zorgen voor de nodige attesten voor de premies waar u recht op heeft. Contacteer ons voor meer informatie hierover. Neem nu contact met ons op. DAKWERKEN DE KORT. 014 58 87 18. Contact GRATIS offerte. DE KORT b.v.b.a. DAK- EN TORENWERKEN. BTW BE 0423.288.501. ERKEND AANNEMER: nr. Copyright 2022 Volg ons op Instagram. De Kort - Dakwerken - Elsum, 2 2440 Geel - 014 58 87 18 - 014 58 25 29 - emailprotected.
Dakwerker Geel Dakwerken Tim Vervoort: hellende daken, roofing, metselwerk.
Dakwerken Tim Vervoort. Op zoek naar een dakwerker in regio Geel om uw dak te renoveren of een nieuw dak te plaatsen? Dakwerken Tim Vervoort is de specialist op het gebied van dakwerken en renovatie. Kwaliteit, flexibiliteit en een hoge afwerkingsgraad zijn de bouwstenen van onze firma.
HOME.
De Kort dak- en torenwerken heeft meer dan 60 jaar ervaring in het plaatsen, herstellen en renoveren van alle soorten daken, zowel platte daken als hellende daken.De activiteiten van De Kort omvatten: alle dakwerken en dakbedekking met pannen, leien of roofing.
Dak- En Torenwerken Dakmaterialen De Kort Bv, Antwerp 3214588718.
Dak- En Torenwerken Dakmaterialen De Kort Bv is located at: Elsum 2, Geel, 2440 Geel. What is the phone number of Dak- En Torenwerken Dakmaterialen De Kort Bv? You can try to dialing this number: 3214588718 - or find more information on their website: www.dakwerken-dekort.be.

Contacteer ons